Rubrik

Klicka här för att redigera underrubrik

Behandlar ute på företagen

Vår idé är att vi kommer till er och inte tvärtom. Vi behandlar ute på företagen och vi debiterar bara effektiv behandlingstid.


Vi hälsar M&R Mekan, Träprofilen, Wikan Personal, E/S-bolagen, Specma, Smarteyes, Friginor och Norlunds Bygg välkomna som nya avtalskunder.


Vi erbjuder i dag behandling till 12.500 anställda på de 170 företag (2017) som vi har slutit avtal med. Antal behandlingar per år är cirka 18.000 stycken. Största kunden är den privata sidan där cirka 17.000 stycken olika personer har besökt oss och fått behandling. 


Vi gör en bedömning av varje enskild patient och ger utifrån denna den massage, stretching, träning och vila som individen behöver för att i en förlängning kunna fortsätta sitt arbete.


Med Ostvik MassageTeam AB som samarbetspartner i den friskvårdande och rehabiliterande verksamheten mår personalen bra och sjukskrivningsnivån är mycket låg.


Tack vare storleken på Ostvik MassageTeam AB har vi i dag mycket korta väntetider. Max 1-2 dygn. Vi samarbetar med kiropraktiker Bengt Norrfors som arbetat i branschen i cirka 25 år. Bengt Norrfors finns hos oss tisdag, onsdag och fredag varje vecka. Vi har dessutom Thaimassage och Taktil Stimulering.

Tidbokning: Massage-, thaibehandlingar, taktil stimulering och kiropraktik görs på: 070-395 50 54 (Ulf).

Administration: 070 - 587 06 30 (Maritha)


Massörer:  Ulf Granström                Kiropraktor: Bengt Norrfors                                   Sandra Johansson        Thaimassage: "Apple" Vallström

                  Maria Lindgren              Taktil Stimulering: Linda Dahlberg                        Peder Granström          

                  Carina Lindström           Administration: Maritha Granström

                  Marianne Romarheim

                  Apple Vallström

                  Linda Dahlberg

                  Viktoria Larsson (tjänstledig)

                  Johan Nilsson

                  John Åman